Pedro Lencart varmisti kaksoisvoiton voittamalla Pro-Am-kilpailun, päivä sen jälkeen, kun hän oli voittanut PGA Players Championshipin 5. painoksen yksilöturnauksen, 10 000 euron rahapalkinnoilla varustetun turnauksen, jonka Portugalin PGA järjesti Espinhossa sijaitsevalla Porton golfklubilla.

24-vuotias portugalilainen johti joukkuetta, johon kuuluivat amatöörit Tiago Violas Ferreira, Hélder Lopes ja Mário Jorge Oliveira Reis, yhteensä 84 pisteellä.

Voitto kolmella pisteellä, kun otetaan huomioon, että kakkossija, jota johti yksi kaikkien aikojen parhaista portugalilaisista ammattilaisista, Ricardo Santos, sai 81 pistettä. Luís Montenegro, Manuel Oliveira Violas ja Manuel Silva Carvalho (Porto Golf Clubin kapteeni, entinen presidentti ja presidentti) olivat amatöörit, jotka olivat nykyisen kansallisen mestarin Ricardo Santosin parina.

Palkinnon saivat myös kolmanneksi 79 pisteellä sijoittunut tuore ammattilainen Hugo Camelo ja amatöörit Arsénio Almeida, Armando Rocha ja Mário Abrantes.

Pro-Am-kilpailussa palkittiin myös Elza Oliveira naisten pisimmästä lyönnistä, Hélder Lopes miesten pisimmästä lyönnistä ja José Granja lähimpänä reikää -kilpailussa.

Kirjoittaja: J: Ricardo Lopes;

"Johdonmukainen"

"Turnaus sujui varsin hyvin molemmilla kierroksilla. Tunsin pelini olevan johdonmukaista, lähestymisessä viheriölle, viheriön ympärillä, putissa, ja tämänpäiväisen Pro-Am-kilpailun voittaminen kolmen amatöörin kanssa oli sitten kuorrutus kakun päälle", Pedro Lencart sanoi.

Entinen kaksinkertainen kansallinen mestari 2021 ja 2022 voitti korkean suorituskyvyn ammattilaisille ja amatööreille varatun tapahtuman 132 lyönnillä, 10 alle parin, kahden peräkkäisen 66 kierroksen jälkeen ja sai 1800 euron palkinnon.

Pedro Lencart voitti Pedro Almeidan neljällä lyönnillä, joka pelasi yhteensä 132 (67 ja 69), -6, ja sai palkinnoksi 1 400 euroa.

"Oporto Golf Club on kenttä, jolla olen pelannut monta kertaa, olen kotoisin täältä läheltä, kasvanut Miramarissa. Olen aina tuntenut oloni erittäin mukavaksi, koska olin alle 12-vuotias. On totta, että olin ensimmäistä kertaa kansallinen amatöörimestari täällä vuonna 2016, kahdeksan vuotta sitten, ja minulla oli täällä hyvin erityisiä hetkiä. Tiesin, että tällä kentällä minulla olisi hyvät mahdollisuudet tässä turnauksessa. Se on ensimmäinen voittoni tänä vuonna, mikä antaa minulle lisää itseluottamusta, koska nyt aloitan kauteni Challenge Tourilla (Euroopan toinen divisioona).

V PGA Players Championship on yksi Portugalin ammattilaispiirin tärkeimmistä tapahtumista, se lasketaan mukaan Portugalin golfliiton ammattilaisten rankingiin, ja Portugalin PGA:n puheenjohtaja Rui Morris oli tyytyväinen tapahtumaan.

Kirjoittaja: P: Ricardo Lopes;

"Tämä oli vuoden tärkein turnaus Portugalin ammattilaisten liitollemme. Se järjestettiin täällä, Porton golfklubilla, klubilla, jolla on monia temppuja ammattilaisgolfissa. Ja olemme kiitollisia Solverden tärkeästä sponsoroinnista, joka on jatkunut Portugalin PGA:n kanssa monta vuotta", sanoi puheenjohtaja.

"Yhtä tärkeää oli saada vahva tuki yhteistyökumppaneiltamme. Lähes kaikki suuret kansalliset pelaajat olivat paikalla, vain Ricardo Melo Gouveia puuttui henkilökohtaisista syistä. Mutta meillä oli Ricardo Santos ja Pedro Figueiredo DP World Tourilta, Tomás Melo Gouveia Challenge Tourilta ja muita pelaajia kansainvälisiltä kierroksilta", Rui Morris lisäsi.