Kyseessä oli Aasian Mestarien liigan toisen kierroksen ottelu Al Nassrin ja Al Rayyanin välillä, jonka Ronaldon ja Otávion seura voitti 2-1.

Ottelu tapahtui myöhään maanantaina iltapäivällä Al Nassrin stadionilla. Luís Castron työpaikan maksaneen Al Shortan kanssa saavutetun tasapelin jälkeen kyseessä oli joukkueen ensimmäinen voitto kilpailussa.

Ensimmäisellä puoliajalla Al Nassrilla oli useita tilaisuuksia siirtyä johtoon ja hallita peliä portugalilaisen Vitória de Guimarãesin entistä pelaajaa André Amaroa vastaan.

Huomattavin näistä kuului Cristiano Ronaldolle, joka ällistytti kaikki jäämällä maaleitta pääpallollaan boksin reunalta. Sadio Mané onnistui kuitenkin maalinteossa jatkoajalla.

Ronaldo teki 49. minuutilla ensimmäisen maalin jälkeen maalin, mutta se mitätöitiin. Saatuaan pallon Ghareebilta Cristiano teki maalin myöhemmin 76. minuutilla ensimmäisen kerran vasemmalta jalalta.

Ottelun loppuhetkillä brasilialainen Roger Guedes kavensi 87. minuutilla jopa 2-1:een.

Al Nassrilla on nyt neljä pistettä ja se on alustavasti kolmantena Mestarien liigan itäryhmässä. Heidän seuraava ottelunsa kilpailussa on Iranissa Esteghlalia vastaan.

A passionate Irish journalist with a love for cycling, politics and of course Portugal especially their sausage rolls.