Espanja kruunattiin neljännen kerran Euroopan mestariksi voitettuaan Englannin 2-1 Berliinin Olympiastadionilla.

Itse pelistä puuttui ensimmäisellä puoliajalla laatua hyökkäysalueilla, eikä kummankaan maalivahtia koeteltu. Ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun Nico Williams tarjosi Jordan Pickfordin voittamiseen tarvittavaa laatua, kun hän vei Espanjan johtoon 47. minuutilla.

Huolimatta ehdotuksista, joiden mukaan Gareth Southgate oli pragmaattinen, Englannin manageri teki useita hyökkääviä vaihtoja, mukaan lukien Harry Kanen ottaminen pois Ollie Watkinsin tilalle ja Cole Palmerin tuominen kentälle, joka tasoitti välittömästi.

Englanti ei onnistunut hyödyntämään vauhtiaan ja päästi näin La Rojan takaisin peliin mukaan. Real Sociedadin Mikel Oyarzabal teki voittomaalin Marc Cucurellan syötöstä 86. minuutilla.

Espanjan manageri Luis de la Fuente on nyt ensimmäinen manageri, joka on voittanut alle 19-vuotiaiden EM-kisat, alle 21-vuotiaiden EM-kisat, Kansojen liigan ja EM-kisat.

Muualla Argentiina voitti Kolumbian 1-0 Copa Americassa Hard Rock Stadiumilla Floridassa, vaikka aloituspotku myöhästyi yli tunnin. Inter Milanin Lautaro Martinez teki ottelun ainoan maalin jatkoajalla Lionel Messin jouduttua vaihtoon 66 minuutin jälkeen.

Hello reader, I'm Ben. I love to write and talk about sports and I am, unfortunately, hopeless at golf. Thanks for reading!