Spanien har korats till Europamästare för fjärde gången efter att ha besegrat England med 2-1 på Olympiastadion i Berlin.

Spelet i sig saknade kvalitet i offensiva områden i den första halvleken, där ingen av målvakterna testades. Det tog dock inte lång tid för Nico Williams att ge den kvalitet som behövdes för att slå Jordan Pickford när han gav Spanien ledningen i den 47:e minuten.

Trots antydningar om att Gareth Southgate var pragmatisk i sin inställning gjorde den engelske förbundskaptenen flera offensiva byten, bland annat tog han ut Harry Kane för Ollie Watkins och satte in Cole Palmer, som omedelbart kvitterade.

England lyckades inte utnyttja sitt momentum och släppte därmed in La Roja i matchen igen. Real Sociedads Mikel Oyarzabal gjorde segermålet på ett inlägg av Marc Cucurella i den 86:e minuten.

Spaniens förbundskapten Luis de la Fuente har nu blivit den första förbundskaptenen som vunnit U19-EM, U21-EM, Nations League och EM.

På annat håll, trots att avsparken försenades med över en timme, lyckades Argentina besegra Colombia med 1-0 i Copa America på Hard Rock Stadium i Florida. Inter Milans Lautaro Martinez gjorde matchens enda mål på tilläggstid, efter att Lionel Messi bytts ut efter 66 minuter.

Hello reader, I'm Ben. I love to write and talk about sports and I am, unfortunately, hopeless at golf. Thanks for reading!