Frankrike 1-0 Österrike

Kylian Mbappes inlägg avleddes av Leeds Uniteds Max Wöber i den 38:e minuten och gav fransmännen segern mot ett mycket imponerande Österrike, som leddes av den tidigare Manchester United-managern Ralf Rangnick.

Rumänien 3-0 Ukraina

Rumänien var enastående i sin 3-0-seger över Ukraina. Nicolae Stancius mål i första halvlek gav hans lag ledningen. Ravzan Marin och Denis Dragus gjorde också mål för Edward Iordanescus manskap.

Belgien 0-1 Slovakien

Belgien blev förvånade på Frankfurt Arena, då ett tidigt mål av Ivan Schranz gav Slovakien en skrällseger över Domenico Tedescos mannar.

Turkiet 3-1 Georgien

Real Madrids och Turkiets mittfältare Arda Guler stal showen på BVB Stadion Dortmund. Vid ställningen 1-1 gjorde Guler ett spektakulärt mål från utsidan av straffområdet och gav Turkiet ledningen. Matchen var utan tvekan den bästa matchen i turneringen hittills.

Portugal 2-1 Tjeckien

Portugal var dominerande i sin seger över Tjeckien. Det skulle dock bli Lukas Provod för Tjeckien som gjorde matchens första mål i den andra halvleken. Efter att ha kvitterat på ett självmål vann Portugal matchen genom att inhopparna Pedro Neto och Francisco Conceição på tilläggstid gav Seleção segern med 2-1.

Matchdag två i Euro 2024 inleds på onsdag när Kroatien tar emot Albanien i grupp B kl. 14.00. Tyskland kan kvalificera sig till åttondelsfinalerna med en seger mot Ungern kl. 17.00. Dagens spel avslutas i Köln när Skottland möter Schweiz kl. 20.00.

Slovenien och Serbien inleder kl. 14.00 på torsdagen innan England möter Danmark på Frankfurt Arena kl. 17.00. I grupp B tar Spanien emot de regerande mästarna Italien på AufSchalke Arena kl. 20.00.

Hello reader, I'm Ben. I love to write and talk about sports and I am, unfortunately, hopeless at golf. Thanks for reading!